Hvem er Jeg

Jeg tilbyder behandling til individuel terapi, parterapi, familieterapi og gruppeterapi.
 
Jeg tilbyder behandling til svære, belastende situationer og tilstande som depression, sorg og krise, tab, angst, stress og lignende.
 
Jeg tilbyder også behandling til dig hvis du føler at du mangler livsglæden, livskraften eller energien. Det kan også være at du ikke er helt tilfreds i livet, sådan som du gerne vil være. Du lider måske af lavt selvværd / mindreværd eller du længes måske efter at blive bedre til at leve dit liv i overensstemmelse med dig selv, dine ønsker og dine behov.
 

Jeg tilbyder ligeledes behandling til jer, hvis i har problemer eller krise i jeres parforhold - hvis i har problemer i familien - eller hvis du vil mødes med andre mennesker om et fælles emne, som volder dig besvær.

Jeg tilbyder hjemmeterapi. Hvis du af forskellige årsager ikke kan komme i min praksis – så kan jeg komme til dig, i dit hjem og lave terapi.
 
Jeg er eksamineret, uddannet psykoterapeut ved Institut for Gestaltanalyse ( 4½ år ).
Uddannelsen bygger på forskellige hovedretninger, såsom: dynamisk psykoterapi, kognitiv terapi, eksistentiel terapi og gestalt terapi.
 
Jeg er oprindelig uddannet pædagog og har igennem 18 år arbejdet med sårbare og udsatte børn, unge, deres forældre og familier.
 
Vi kan alle blive udsat for belastninger, tab og opgivelse i livet. Når dette sker har vi særlig brug for at blive hørt, mødt, set og oplevet, som det menneske vi er. Vi har brug for at få sat ord på vores mange følelser og vi har brug for at blive accepteret og forstået - sådan som vi har det i situationen. Jeg lægger meget vægt på disse ting i mine terapier.
 
I mine terapier er jeg ligeledes tilstede på en respektfuld, anerkendende, omsorgsfuld og indfølende / empatisk måde. Jeg tillægger det stor betydning at der er en god kontakt, samt en gensidig tillid imellem os. Dette er en forudsætning for at terapien kan fungere.
  
Du er altid velkommen til at kontakte mig, i forhold til spørgsmål eller andet, som måtte have din interesse.
 
Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger foreningens faglige krav og etiske regler.

 

 

Kontakt

Claus Andersen

Hvem er Jeg?

Jeg har mange års erfaring med individuel terapi og parterapi.
Jeg arbejder ud fra et værdigrundlag, hvor jeg mener at ethvert menneske er: unikt, værdifuldt og værdigt.
Jeg mener at ethvert menneske har krav på at blive værdsat, elsket, accepteret og respekteret, som det menneske, det ER

Medlem af