Den individuel terapi er en samtaleterapi, hvor dig og dit liv er i fokus.

Den individuelle terapi kan bruges til at behandle mennesker, som er ramt af akut krise, sorg, depression, stress, angst og lignende.
 
Under den individuel terapi vil vi sammen gå i dybden og undersøge de forskellige udfordringer og problematikker, som du har i dit liv. Når vi arbejder på denne måde, bearbejder vi de forskellige forhold og det vil helt naturligt frembringe nye indsigter og nye udviklingsmuligheder hos dig. Dette kan betyde en lang række positive forhold i dit fremtidige liv, såsom:

 • Du bliver mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og dine måder at være sammen med dig selv og andre på.
   
 • Du bliver bedre til at mærke efter i dig selv, og du kan lære dine følelser og dine behov bedre at kende.     
   
 • Du vil opnå større tilfredshed med dig selv, acceptere dig selv som den du er og få en større opmærksomhed på dine gode egenskaber og dine styrkeområder.    
   
 • Jeg vil hjælpe dig med at genfinde håbet, modet og meningen med livet.
   
 • Du vil få bearbejdet tidligere tab, sorger og traumer. Der ligger meget energi gemt væk i ubearbejdede forhold. Når vi tager det frem i lyset og får sat ord på vores følelser, så bliver denne energi forløst og vi kan nu bruge energien til os selv -  på en positiv og sund måde.
   
 • Du bliver meget bedre til at passe på dig selv og gøre, hvad der er det rigtige for dig!
   
 • Du vil generelt blive mere glad, mere tilfreds og mærke en større handlekraft, livslyst - og ikke mindst en større livskvalitet.   

Den individuel terapi kan også bruges til personlig udvikling. Dette kan eksempelvis handle om, at hvis du ønsker at øge dit selvværd, styrke din selvtillid, forbedre dine relationer, få livsenergien tilbage eller at du gerne vil komme i dybere kontakt med dig selv.

At vælge at gå i individuel terapi er en investering i sig selv og sit liv!
 

I mine individuelle terapier beskæftiger jeg mig altid med dine følelser, tanker og forestillinger. Jeg beskæftiger mig ligeledes med din oplevelse af dig selv og andre, samt dine relationer til andre mennesker – både før og nu.
 
I mine terapier lægger jeg meget vægt på at du bliver hørt, mødt og set som den unikke person du er. Jeg lægger også vægt på at acceptere hele din personlighed og jeg bruger min empati / indfølingsevne til at vise dig forståelse og anerkendelse, sådan at det gavner og udvikler dig i den rigtige retning.