Individuel terapi i Kolding

Den individuel terapi er en samtaleterapi, hvor dig og dit liv er i fokus.
 
Den individuelle terapi kan bruges til at behandle mennesker, som er ramt af akut krise, sorg, depression, stress, angst og lignende.
 
Vi vil sammen gå i dybden og undersøge de forskellige problemer og besværligheder, som du har i dit liv. Når vi arbejder på denne måde, vil det helt naturligt frembringe nye indsigter og udviklingsmuligheder hos dig. Dette kan betyde en lang række positive forhold i dit fremtidige liv som:

 

 • Du kan blive mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og dine måder at være sammen med dig selv og andre på.
   
 • Du kan blive bedre til at mærke efter i dig selv, og du kan lære dine følelser og dine behov bedre at kende.     
   
 • Du kan opnå større tilfredshed med dig selv, acceptere dig selv som den du er og få en større opmærksomhed på dine gode egenskaber og dine styrkeområder.    
   
 • Jeg kan hjælpe dig med at genfinde håbet, modet og meningen med livet.
   
 • Du kan få bearbejdet tidligere tab, sorger og traumer. Der ligger meget energi gemt væk i ubearbejdede forhold. Når vi tager det frem i lyset og får sat ord på vores følelser, så bliver denne energi forløst og vi kan nu bruge energien til os selv -  på en positiv og sund måde.
   
 • Du kan blive meget bedre til at passe på dig selv og gøre, hvad der er det rigtige for dig!
   
 • Du kan generelt blive mere glad, mere tilfreds og mærke en større handlekraft, livslyst - og ikke mindst en større livskvalitet.    
   

Den individuel terapi kan også bruges til personlig udvikling. Dette kan eksempelvis handle om, at hvis du ønsker at øge dit selvværd, styrke din selvtillid, forbedre dine relationer, få livsenergien tilbage eller at du gerne vil komme i dybere kontakt med dig selv. At vælge at gå i terapi er en investering i sig selv og sit liv!.
 
I mine induviduelle terapier beskæftiger jeg mig altid med dine følelser, tanker og forestillinger. Jeg beskæftiger mig ligeledes med din oplevelse af dig selv og andre, samt dine relationer til andre mennesker – både før og nu.
 
I mine terapier lægger jeg meget vægt på at du bliver hørt, mødt og set som den unikke person du er. Jeg lægger også vægt på at acceptere hele din personlighed og jeg bruger min empati / indfølingsevne til at vise dig forståelse og anerkendelse, sådan at det gavner og udvikler dig i den rigtige retning.
 

 

Har du spørgsmål? Ring på

21 80 57 63

Eller skriv en besked:

Kontakt

Claus Andersen

Hvem er Jeg?

Jeg har mange års erfaring med individuel terapi og parterapi.
Jeg arbejder ud fra et værdigrundlag, hvor jeg mener at ethvert menneske er: unikt, værdifuldt og værdigt.
Jeg mener at ethvert menneske har krav på at blive værdsat, elsket, accepteret og respekteret, som det menneske, det ER

Medlem af