Individuel terapi er en samtaleterapi, hvor dig og dit liv er i fokus.

Et individuelt terapiforløb, hos mig betyder - at du får hjælp til dine udfordringer og problemer og at du samtidig lærer dig selv meget bedre at kende.

Individuel terapi i Kolding

Jeg bor i Kolding og tilbyder individuel terapi, parterapi, familieterapi, behandling af angst og meget mere. I individuel terapi kigger vi sammen på alt, hvad der vedrører dig og dit liv - også med henblik på din personlige udvikling og at du kommer ind i en god og positiv forandringsproces.

Kontakt mig i dag

Udvikling og forandring.

I samtaleterapien vil vi sammen gå i dybden og undersøge de forskellige udfordringer og problematikker, som du har i dit liv. Når vi arbejder på denne måde, bearbejder vi de forskellige forhold og det vil helt naturligt frembringe nye indsigter og nye udviklingsmuligheder hos dig. Individuel terapi kan derfor betyde en lang række positive forhold i dit fremtidige liv, såsom:

 • Du bliver mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og dine måder at være sammen med dig selv og andre på.
   
 • Du bliver bedre til at mærke efter i dig selv, og du kan lære dine følelser og dine behov bedre at kende.     
   
 • Du vil opnå større tilfredshed med dig selv, acceptere dig selv som den du er og få en større opmærksomhed på dine gode egenskaber og dine styrkeområder.    
   
 • Jeg vil hjælpe dig med at genfinde håbet, modet og meningen med livet.
   
 • Du vil få bearbejdet tidligere tab, sorger og traumer. Der ligger meget energi gemt væk i ubearbejdede forhold. Når vi tager det frem i lyset og får sat ord på vores følelser, så bliver denne energi forløst og vi kan nu bruge energien til os selv -  på en positiv og sund måde.
   
 • Du bliver meget bedre til at passe på dig selv og gøre, hvad der er det rigtige for dig!
   
 • Du vil generelt blive mere glad, mere tilfreds og mærke en større handlekraft, livslyst - og ikke mindst en større livskvalitet.   

Individuel terapi kan også bruges til personlig udvikling. Dette kan eksempelvis handle om, et ønske om at øge selvværdet, styrke din selvtillid, forbedre dine relationer, få livsenergien tilbage eller at du gerne vil komme i dybere kontakt med dig selv.

Individuel terapi er en investering i dig og i dit liv!

I mine individuelle terapier beskæftiger jeg mig altid med dine følelser, tanker og forestillinger. Jeg beskæftiger mig ligeledes med din oplevelse af dig selv og andre, samt dine relationer til andre mennesker – både før og nu.

I sessionerne lægger jeg meget vægt på at du bliver hørt, mødt og set som den unikke person du er. Jeg lægger også vægt på at acceptere hele din personlighed og jeg bruger min empati / indfølingsevne til at vise dig forståelse og anerkendelse, sådan at det gavner og udvikler dig i den rigtige retning.

Kontakt mig i dag

Har du brug for individuel terapi af den ene eller den anden grund er du altid velkommen hos mig. Du kan kontakte mig på telefon 21 80 57 63, e-mail mail@clausandersen-terapi.dk eller via kontaktformularen. Min dør er altid åben.