Sorg / Krise

Jeg tilbyder desuden:

  • Traumeterapi / blokering i nervesystemet ( PTSD ).
  • HSP - særlig sensitiv personlighed.
  • Barndomstraumer / omsorgssvigt.
  • Tvangstanker / tvangshandlinger ( OCD ).

En krise er en psykisk reaktion på noget belastende man bliver udsat for. Noget som man ikke kan se meningen med og noget som man umiddelbart ikke kan forstå.
 
Det kan være voldsomme oplevelser som at miste et barn, en nær pårørende i en trafikulykke eller et familiemedlem, som begår selvmord.
 
Det kan også være alvorlig sygdom, skilsmisse, fyring fra jobbet eller man bliver udsat for overfald / vold.
 
Uanset hvad man bliver udsat for – er det afgørende altid, hvordan lige din oplevelse af det hændte er. Din oplevelse skal altid tages alvorligt.
 
I sorgens stund har man brug for at være sammen med nogen. Man har brug for at mærke nærværet, omsorgen og forståelsen fra andre mennesker. Man har brug for at tale om det igen og igen og det er vigtigt at kunne græde – det afspænder kroppen, helbreder og samtidig fjerner det angsten.

Hvis man ikke får talt om sorgen og de ubehagelige oplevelser, sidder de fast og tager megen energi. Der er samtidig en risiko for at man på et senere tidspunkt kan få diagnosen: posttraumatisk belastningsreaktion ( PTSD ), som er en efterreaktion på et stort traume, som man ikke har fået behandlet.

Når man er udsat for kriser og sorger, kan man være fyldt af mange forvirrende og modsatrettede følelser som: fortvivlelse, skyld, vrede, had, kærlighed, lettelse, skam og ulykkelighed.                                                                                                    

I terapien arbejder vi med at få styr på de forskellige følelser, sådan at du får et mere realistisk forhold til dem.

I terapien kan du tale igen og igen om sorgen. Det er et vigtigt led i bearbejdningen af sorgen. Det kan være enormt smertefuldt og man kan tro at man ikke kan holde det ud – det kan man godt og for hver gang man gør dette, kommer man et lille skridt videre.

I terapien kan du være helt dig selv med din sårbarhed, ulykkelighed og gråd. Nogen mennesker giver udtryk for at man er svag, hvis man hengiver sig til at tale om sine følelser og viser sin sårbarhed frem – min holdning er at det er en stor styrke at turde vise man er svag.

Har du spørgsmål? Ring på

21 80 57 63

Eller skriv en besked:

Kontakt

Claus Andersen

Hvem er Jeg?

Jeg har mange års erfaring med individuel terapi og parterapi.
Jeg arbejder ud fra et værdigrundlag, hvor jeg mener at ethvert menneske er: unikt, værdifuldt og værdigt.
Jeg mener at ethvert menneske har krav på at blive værdsat, elsket, accepteret og respekteret, som det menneske, det ER

Medlem af